Posters

Grijswit NETWERK posters Emmy Cleophas


04. 07. 2017 NIEUW MAILADRES //  studiogrijswit@gmail.com

voor bestellingen, vragen, ideëen, crazy thoughts… 💌


 

Naast de uurtjes die ik met heeeeel veel plezier werk bij Hearst Magazines, ‘beun’ ik nog wat bij met het maken van grafisch werk. Met posters en kaartjes maak ik langzaam een begin aan de échte Grijswit collectie. NET.WERK zijn de posters gemaakt door een abstractere versie van stadsplattegronden te laten zien. Kaartlezen ligt niet helemaal in mijn straatje, maar de grafische kwaliteiten van een map spreken mij ontzettend aan! De lijnen die in een wirwar telkens met elkaar verbinden en een lekker geografisch spelletje spelen. Steeds vaker zien we plattegronden terug in onze interieurs. Wil jij een plattegrond in Grijswit stijl? Lees dan snel verder….

NETWERK Venlo Grijswit Emmy Cleophas

NET.WERK zijn grafische lijnwerken geïnspireerd op stadsplattegronden. Heb jij je woonplaats lief? Of ben je juist gevallen voor een andere mooie stad?

De posters zijn op zwaar mat papier (biotop) gedrukt en met de hand (en met liefde) bewerkt met een metallic folie. Dit kan in goud, zilver, koper en blush Het formaat van de poster is A3 (42 x 29,7 cm). De posters zijn allemaal uniek omdat de folie  soms her en der een stukje meer of minder metallic achterlaat, soms stukjes van de achtergrond.

Omdat ik werk in kleine oplages is het belangrijk te weten dat kleuren in de print altijd wat kunnen verschillen. Heb je het plan er bijvoorbeeld meerdere bij elkaar te hangen, bestel deze dan tegelijk zodat de kans op verschillen het allerkleinst blijft : )

De poster kost €39,95 per stuk en wordt goed verpakt in een kartonnen koker. Steden die nu in de collectie zitten: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Venlo, Den Haag, Dubai en New York.

custom mades op aanvraag.

kriebelt ergens interesse? Mail dan je bestelling/wensen + adresgegevens: studiogrijswit@gmail.com

Het klaarmaken van je bestelling kan 2,5 tot 3 weken duren. Heeft het spoed? Meld dit even in het mailtje erbij. Wie weet kan ik ergens de turbo inschakelen.

LIEFS, E