Een ontzettend lekker teruggooiertje

Grijswit Milaan Emmy Cleophas

Even een lekkere throwback die me met name ontzettend jaloers maakt op iedereen die op dit moment heerlijk rondbanjert in Milaan. Vorig jaar hebben vriendinnen en ik allerlei moois gezien tijdens de Salone del Mobile in Milaan. En man man man, wat zou ik graag terug willen. We hadden een uitzonderlijk mooi stulpje dat leek te zijn weggeplukt uit een ELLE Decoration. Deze goede herinnering deel ik met liefde door hier wat lekkere plaatjes te laten zien. Voor degene die nu zo lucky zijn. Enjoy!

emmy cleophas grijswit Milaan 2015


 

via Air BnB vonden we een paleisje met een heerlijke urban feeling. Een oud fabriek (?) gebouw met een nogal heftige norse facade, blijkt een bijzonder apartement te verhullen. We were so lucky! In de loft waren allerlei spullen zelf in elkaar geklust. Een kogelvrij vest, allerlei cameraspullen en heftige oorlogsfotografie maakte ons onderkomen nóg interessanter. De eigenaar bleek een oorlogsfotograaf. Ons Milaan’s ‘thuis’ voor deze dagen maakte van ons bezoek aan de designstad een extra mooie herinnering.

 


 

emmy cleophas grijswit Milaan 2015

emmy cleophas grijswit Milaan 2015

emmy cleophas grijswit Milaan 2015


 

Ons bezoek aan Milaan was maar kort, dus we hebben lang niet alles kunnen ontdekken. Volgende keer beter! Can’t wait.


 

emmy cleophas grijswit Milaan 2015

emmy cleophas grijswit Milaan 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.