Een liefdes verhaaltje – true story

lovestories grijswit

 

VRIJDAGOCHTEND 10.00 UUR STIPT (tenminste dit was de bedoeling) – POGING #1

Twee collega’s en ik hadden bedacht bikkelhard te gaan voor wat knappe ondergoedsetjes bij de LOVE STORIES Sample Sale. Bammm, niet snel hierna werden we al met de neus op de feiten gedrukt (of op onze 100 voorgangers met dezelfde droom). Nadat we ons als een stel pinguins richting de voordeur gemanouvreerd hadden, werd de deur namelijk voor onze neus dichtgemept. Dit waren de feiten IN-THA-FACE. We dropen af.

DEZELFDE DAG 17.30 – POGING #2

Met een ‘1-voet-al-in-het-weekend-gevoel’ en tassen vol goede moed slaagden we er, de tweede poging, wel in wat plaatjes van setjes te strikken. Er kwam zelfs nul elleboogwerk aan te pas, waar ik me wel degelijk op had voorbereid. Say hi to this handsome kimono.

 

lovestoriesgrijswit2 lovestoriesgrijswit3

Foto’s: Emmy Cleophas (www.grijswit.nl)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.