Onopgeruimd staat netjes

Emmy Cleophas - Grijswit

Photo by Raw Design blog

ONOPGERUIMD STAAT NETJES

Dit betekent niet dat we op een uit de hand gelopen chaos uit zijn, maar een beetje chaos is wel gezond! Dus die magazines hoeven niet meer perse in de kastjes. Maak er een lekker stapeltje van en zet ze expres voor de kast neer. Zet er een plant op en het dient meteen als een vlot bijzettafeltje! Ook het servies mag gezien worden, dus haal de deurtjes uit de keukenkastjes en wat ook heel heel heel mooi is, houten deurtjes vervangen door glas.

Eigen unieke spullen maken jouw huisje persoonlijk. Dus laat ze vooral zien door middel van vitrines, rekken, plankjes of stellingkasten. Alles mag gezien worden, we hebben toch zeker niks te verbergen?

Ikea doet ook al lekker mee met een mooie kledingkast met ‘see through frame‘.  Ook de HEMA heeft een goed rekje om al je spullen op een mooie manier uit te stallen! En bij elke bouwmarkt kun je wel geschikte plankjes vinden om tegen de muur te bevestigen. Tip: Hang de plankjes op door middel van een leren strook. Geeft er een mooie stoere twist aan. Plantje erop en mooie souvenirs ernaast. Voila!

“Geniet van je spullen en laat anderen lekker meegenieten!”

Grijswit Emmy Cleophas

Grijswit Emmy Cleophas

Grijswit Emmy Cleophas

Grijswit Emmy Cleophas

Grijswit Emmy Cleophas

 

v.l.n.r Photo’s by: 1.Tara Pierce 2. Tara Pierce 3. Sarah Sherman Samuel 4. Henriette Amlie K 5. All Over Press 6. Tina Frey designs 7. IKEA closet PS collection Raw Design blog 8. Raw Design blog 9. Nordic Leaves Photography 10. Mikael Axelsson via trendenser

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.